Финансы

Українці можуть отримати до 3 тисяч доларів допомоги: що для цього потрібно

“> Українці можуть отримати до 3 тисяч доларів допомоги: що для цього потрібно

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps розпочинає програму підтримки сільського господарства в Україні, яка надає можливість отримати допомогу у розмірі до 3 тисяч доларів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства реінтеграції.

Головна мета програми – відновлення сільського господарства серед місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни.

Участь у програмі відкрита для мешканців Донецької, Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей (за винятком районів, де тривають активні бойові дії).

Розмір фінансової допомоги становить в середньому 3 тисячі доларів. Для участі в програмі необхідно зареєструватися на сайті та подати заявку, а відбір учасників буде здійснюватися на конкурсній основі.

По материалам: Подробности

Аватар

Богдан Молчанов

About Author

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Также стоит прочитать

Финансы

Світовий банк виділив Україні $232 млн на ремонт житла: хто отримає гроші

“> Світовий банк виділив Україні $232 млн допомоги на терміновий ремонт житла, пошкодженого внаслідок  російського вторгнення. Про це повідомила пресслужба
Финансы

Українські учні в польських школах можуть отримати шкільну стипендію та соціальну допомогу

Учні в польських навчальних закладах можуть подати заявку на соціальну допомогу, включаючи шкільну стипендію та матеріальну допомогу. Дізнайтеся, хто може