Финансы

У Києві ракета знищила фабрику тактичного одягу М-Тас

“> У Києві ракета знищила фабрику тактичного одягу М-Тас

Внаслідок ракетного удару 2 січня у Києві постраждала фабрика одягу М-Тас, яка виготовляла форму для військових. Про це у соцмережах повідомила компанія.

Увага! В звʼязку з масовою терористичною ракетною атакою на Київ виробничі потужності та складські приміщення М-Тас були пошкоджені/знищені.

 

Після встановлення ступеню пошкоджень і нанесених втрат, буде розпочато відправку наявних товарів та/або повернення коштів. 

М-Тас (Militarist Тactical) – український виробник тактичного спорядження, одягу, взуття та інших аксесуарів. У 2014 році компанію M-Tac заснували Олександр Карасьов і Денис Головко.

Одяг від М-Тас носять українські можновладці та воєначальники. Зокрема компанію публічно підтримав міністр стратегічної промисловості Олександр Камишін, який також носить М-Тас.

росія вдарила ракетами по виробництву форми М-ТАС. Я впевнений, що М-ТАС підніметься і відбудує нове виробництво. У них лишилося головне – люди. Люди, які створили компанію, люди, які розвивали її, люди, які власними руками відшили кожен кітель і кожну фліску. 

Нагадаємо, у ніч на 2 січня ворог застосував проти України 99 ракет різних типів. ППО збила 72. Основними цілями були Харків та Київ.

По материалам: Подробности

Аватар

Богдан Молчанов

About Author

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Также стоит прочитать

Финансы

Світовий банк виділив Україні $232 млн на ремонт житла: хто отримає гроші

“> Світовий банк виділив Україні $232 млн допомоги на терміновий ремонт житла, пошкодженого внаслідок  російського вторгнення. Про це повідомила пресслужба
Финансы

Українські учні в польських школах можуть отримати шкільну стипендію та соціальну допомогу

Учні в польських навчальних закладах можуть подати заявку на соціальну допомогу, включаючи шкільну стипендію та матеріальну допомогу. Дізнайтеся, хто може