Финансы

Приватбанк запустив власну “банку” під назвою “Конверт”

“> Приватбанк запустив власну "банку" під назвою "Конверт"

ПриватБанк запустив у Приват24 "Конверти" – нову послугу для волонтерських зборів та накопичення і керування власними фінансами, аналогічну "Банці" у Монобанку.

Конверти – дуже зручний фінансовий інструмент, який допоможе волонтерам швидко гуртом збирати донати, всім клієнтам відкладати власні кошти на важливі цілі та керувати фінансами. Відкрити свій конверт можна прямо у Приват24 – через меню "Конверти" чи меню "Гаманець".

Щоб швидко зібрати необхідну суму донатів, треба лише додати до конверта опис збору, зображення та пошерити Конверт в соціальних мережах. Його поповнити можна як звичайну картку, а всі учасники збору бачитимуть його мету та прогрес досягнення мети. 

Для планування власних фінансів чи накопичення на важливі цілі можна відкрити необхідну кількість Конвертів, також збирати з сім'єю або друзями на щось спільне: подорож, візит до ресторану, подарунок на день народження тощо.

При цьому, з Конверта можно витрачати кошти напряму, не переводячи їх на картку  – додати конверт в гаманець Google Pay чи Apple Pay. Також з конвертів можна вільно переводити кошти на свої карти, картки інших осіб та навіть на Конверти друзів, знайомих, членів родини тощо. 

Як створити "Конверт" у Приват24

  • Перейдіть у меню "Конверти – створити Конверт"
  • Виберіть або напишіть назву Конверта
  • Вкажіть валюту
  • Додайте мету збору – суму та дату закінчення (якщо бажаєте)
  • Підпишіть заяву на створення Конверта
  • Державний ПриватБанк – лідер банківського ринку України за кількістю карток (понад 27 млн). Другий – Універсал Банк, на ліцензії якого працює monobank (7,5 млн карток). Саме monobank першим запровадив функцію збирання грошей під назвою "Банка".

    По материалам: Подробности

    Аватар

    Богдан Молчанов

    About Author

    Leave a comment

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Также стоит прочитать

    Финансы

    Світовий банк виділив Україні $232 млн на ремонт житла: хто отримає гроші

    “> Світовий банк виділив Україні $232 млн допомоги на терміновий ремонт житла, пошкодженого внаслідок  російського вторгнення. Про це повідомила пресслужба
    Финансы

    Українські учні в польських школах можуть отримати шкільну стипендію та соціальну допомогу

    Учні в польських навчальних закладах можуть подати заявку на соціальну допомогу, включаючи шкільну стипендію та матеріальну допомогу. Дізнайтеся, хто може