Финансы

“Укрпошта” збільшила кількість відправлень на 40%

“> "Укрпошта" збільшила кількість відправлень на 40%

У 2023 році "Укрпошта" збільшила обсяг відправлень на 40%, доставивши 63,6 млн одиниць гуманітарної допомоги. Крім того, у співпраці з "Укрзалізницею" було перевезено 15 млн посилок.

Про це інформує віцепрем'єр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков у своєму Facebook.

На даний момент "Укрпошта" має мережу з 27 тисяч точок по всій Україні та займається близько 40 тисяч працівників.

Компанія показує стійкі результати. У 2023 році Укрпошта наростила кількість відправлень на 40%. Привезла 63,6 млн одиниць гуманітарної допомоги. У співпраці з Укрзалізницею перевезла 15 млн  посилок, – зазначив Кубраков. 

За його словами, завдяки налагодженню авіасполучення з США понад 1 млн українських товарів успішно реалізовується на американських маркетплейсах. У 2024 році компанія планує повністю перейти на автоматизований процес сортування посилок і обробляти 100% відправлень за допомогою роботизованих сортувальних ліній.

Нагадаємо, з 4 січня пенсіонери, які мешкають в українських містах, можуть безкоштовно обміняти додатково до 5 нових LED-ламп у найближчих до них відділеннях "Укрпошти". 

По материалам: Подробности

Аватар

Богдан Молчанов

About Author

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Также стоит прочитать

Финансы

Світовий банк виділив Україні $232 млн на ремонт житла: хто отримає гроші

“> Світовий банк виділив Україні $232 млн допомоги на терміновий ремонт житла, пошкодженого внаслідок  російського вторгнення. Про це повідомила пресслужба
Финансы

Українські учні в польських школах можуть отримати шкільну стипендію та соціальну допомогу

Учні в польських навчальних закладах можуть подати заявку на соціальну допомогу, включаючи шкільну стипендію та матеріальну допомогу. Дізнайтеся, хто може