Спорт

Рейтинг команд Євро-2024 перед плей-офф: букмекери озвучили коефіцієнти

На Євро-2024 збірна Англії залишається головним фаворитом, незважаючи на скромні результати на груповому етапі. Підопічні Гарета Саутгейта забили лише два голи, але зірковий склад продовжує вражати аналітиків. Коефіцієнт на їхню перемогу – 4.75, найнижчий серед 16 збірних, що залишилися.

Про це повідомляє «Пушкінська», із посиланням на сайт турніру.

Топ-3 лідера

1. Англія – ​​коефіцієнт 4.75

2. Іспанія – коефіцієнт 5.50

3. Німеччина – коефіцієнт 6.00

Іспанія, яка набрала 100% очок у групі, та Німеччина, господарі турніру, впевнено просуваються до плей-офф. У той же час, Франція, яка раніше вважалася одним із фаворитів, тепер на четвертому місці з коефіцієнтом 7.00 через слабкі результати в групі і сильного суперника в 1/8 фіналу.

Андердоги турніру

Збірна Словенії має найнижчі шанси на успіх із коефіцієнтом 250.00. Також низькі шанси Словаччина та Грузія (200.00). Данію, півфіналіста минулого чемпіонату, оцінюють із коефіцієнтом 82.00, що пояснюється складним суперником – Німеччиною.

Інші коефіцієнти на перемогу

– Португалія – 7.50

– Нідерланди – 13.00

– Італія – 17.00

– Австрія – 19.00

– Швейцарія та Бельгія – 34.00

– Туреччина – 67.00

– Румунія – 125.00

Євро-2024 обіцяє бути захоплюючим турніром із явними фаворитами та андердогами. Аналітики та букмекери уважно стежать за кожною грою, і коефіцієнти можуть змінитися залежно від результатів матчів плей-офф.

Аватар

Антон Хаба

About Author

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Также стоит прочитать

Спорт

Решающие матчи для украинских команд в еврокубках: смогут ли “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” попасть в групповой этап

. Сегодня, 31 августа, “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” сыграют ответные матчи плей-офф квалификации группового этапа Лиги Европы и Лиги Конференций, пишет . Люблин
Спорт

Сербский теннисист Джокович гарантировал себе возвращение на вершину рейтинга после US Open

Новак Джокович Сербский теннисист Новак Джокович выйдет в лидеры мирового рейтинга после завершения Открытого чемпионата США (US Open). Он обеспечил