Спорт

Відомі всі учасники чвертьфіналу Євро-2024: яких протистоянь очікувати

Увечері 2 липня завершилися останні матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу, визначивши остаточних учасників чвертьфіналу. Збірні Нідерландів та Туреччини подолали своїх суперників, Румунію та Австрію відповідно, і тепер зустрінуться один з одним у наступному етапі турніру.

Про це повідомляє «Пушкінська» із посиланням на сайт турнір.

Команда Нідерландів під керівництвом Рональда Кумана впевнено обіграла збірну Румунії, не залишивши суперника шансів. Нідерландці забили три м’ячі, не пропустивши жодного, продемонструвавши відмінну форму та стратегічну перевагу. Їхня перемога стала закономірним результатом домінуючої гри, яка забезпечила їм місце у чвертьфіналі.

Пізніше ввечері Туреччина зустрілася з Австрією в одному із найбільш захоплюючих матчів цьогорічного чемпіонату. Турецька збірна здобула перемогу з рахунком 2:1, показавши волю до перемоги та відмінну командну роботу. Цей успіх вивів Туреччину до чвертьфіналу, де на них чекає матч проти Нідерландів. Гра відбудеться 6 липня у Берліні та обіцяє бути захоплюючою.

Окрім матчу Нідерланди – Туреччина, у чвертьфіналі Євро-2024 відбудуться ще три захоплюючі поєдинки:

– Англія проти Швейцарії. Ці збірні змагатимуться 6 липня у Дюссельдорфі за право вийти до півфіналу. Обидві команди показали сильну гру у попередніх раундах, що обіцяє напружене протистояння.

– Іспанія проти Німеччини. 5 липня у Штутгарті іспанці зустрінуться з господарями турніру, німецькою збірною. Очікується напружений матч з огляду на силу та амбіції обох команд.

– Португалія проти Франції. 5 липня в Гамбурзі Кріштіану Роналду, який заявив, що це його останній Євро, поведе свою команду у битві проти Франції, у складі якої грає зірковий Кіліан Мбаппе. Цей матч стане однією з найочікуваніших подій турніру.

Півфінали Євро-2024 пройдуть 9 та 10 липня, а фінал відбудеться 14 липня на Олімпійському стадіоні у Берліні. Турнір вступає у свою вирішальну фазу, і фанати футболу по всьому світу з нетерпінням чекають на подальші захоплюючі матчі.

Аватар

Антон Хаба

About Author

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Также стоит прочитать

Спорт

Решающие матчи для украинских команд в еврокубках: смогут ли “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” попасть в групповой этап

. Сегодня, 31 августа, “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” сыграют ответные матчи плей-офф квалификации группового этапа Лиги Европы и Лиги Конференций, пишет . Люблин
Спорт

Сербский теннисист Джокович гарантировал себе возвращение на вершину рейтинга после US Open

Новак Джокович Сербский теннисист Новак Джокович выйдет в лидеры мирового рейтинга после завершения Открытого чемпионата США (US Open). Он обеспечил