Спорт

Яким став фінал Євро-2024, та чого фанатам футболу чекати далі

У Берліні завершився фінальний матч Чемпіонату Європи з футболу 2024 року, де національна збірна Іспанії здобула перемогу над збірною Англії з рахунком 2:1, завоювавши свій четвертий трофей в історії турніру.

Про це повідомляє «Пушкінська» із посиланням на сайт турніру.

Іспанці продемонстрували свою силу та тактичну грамотність, перегравши збірну Англії у завзятій боротьбі. Голи, забиті Вільямсом на 47-й хвилині та Оярсабалем на 86-й хвилині, забезпечили іспанцям перемогу. Англійці, незважаючи на гол Палмера на 73-й хвилині, не змогли утримати свої позиції та поступилися у фіналі.

Срібні медалі Євро дісталися збірній Англії вдруге поспіль. Тренер англійців, Гаррет Саутгейт, увійшов в історію як перший наставник, який програв два фінали чемпіонату Європи поспіль. Це, безумовно, важкий удар для команди, яка прагнула тріумфу після попередніх невдач.

З завершенням Чемпіонату Європи 2024 року, футбольні вболівальники вже з нетерпінням очікують наступні великі події у світі спорту. Найближчим часом на них чекають Олімпійські ігри, де також виступатимуть найсильніші футболісти світу, включаючи збірну України.

Аватар

Антон Хаба

About Author

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Также стоит прочитать

Спорт

Решающие матчи для украинских команд в еврокубках: смогут ли “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” попасть в групповой этап

. Сегодня, 31 августа, “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” сыграют ответные матчи плей-офф квалификации группового этапа Лиги Европы и Лиги Конференций, пишет . Люблин
Спорт

Сербский теннисист Джокович гарантировал себе возвращение на вершину рейтинга после US Open

Новак Джокович Сербский теннисист Новак Джокович выйдет в лидеры мирового рейтинга после завершения Открытого чемпионата США (US Open). Он обеспечил