Спорт

Євро-2024: трансляція та прогнози на матчі 19 червня

19 червня розпочнуться матчі другого туру групової стадії Євро-2024. На вболівальників чекає насичений футбольний день, який розпочнеться з балканського дербі між Хорватією та Албанією, а завершиться зустрічами команд Німеччини та Угорщини, а також Шотландії та Швейцарії.

Про це повідомляє «Пушкінська», посилаючись на сайт турніру.

Хорватія – Албанія

– Час: 16:00

– Місто: Гамбург

– Суддя: Франсуа Летесьє (Франція)

– Де дивитись: Megogo та Суспільне

Обидві команди стартували на турнірі з поразок і тепер виборюватимуть виключно за перемогу. Хорватія, що має вищий клас гравців, вважається фаворитом. Однак у першому матчі проти Іспанії «клітчасті» зазнали розгромної поразки 0:3, що поставило під сумнів їхні подальші перспективи на турнірі. Для команди під керівництвом Луки Модріча цей матч може стати шансом реабілітуватися та повернути надію на вихід із групи.

Албанія, у свою чергу, у стартовому матчі проти Італії спочатку вийшла вперед, але потім не змогла втримати перевагу та поступилася 1:2. Для команди Сілвіньо зустріч із хорватами може стати переломним моментом, що дозволяє зберегти шанси на плей-офф.

Німеччина – Угорщина

– Час: 19:00

– Місто: Штутгарт

– Суддя: Дані Маккелі (Нідерланди)

– Де дивитись: Megogo

Збірна Німеччини показала вражаючу гру у матчі-відкритті, розгромивши Шотландію з рахунком 5:1. Успіх у першому турі зміцнив позиції команди Юліана Нагельсманна серед головних фаворитів турніру. Перемога у цьому матчі дозволить німцям зміцнити своє лідерство у групі та забезпечить їм легшу сітку у плей-офф.

Угорщина, яка зазнала поразки від Швейцарії в першому турі, перебуває на межі вильоту. Щоб зберегти шанси на вихід у плей-офф, їм необхідно хоч зіграти внічию з Німеччиною. Однак значна різниця в класі гравців та організації гри ставить це під сумнів.

Шотландія – Швейцарія

– Час: 22:00

– Місто: Кельн

– Суддя: Іван Кружляк (Словаччина)

– Де дивитись: Megogo

Шотландія, яка програла перший матч Німеччини, показала непереконливу гру та забила єдиний гол завдяки автоголу Антоніо Рюдігера. Тепер «тартанової армії» необхідно набирати очки в іграх, що залишилися, щоб сподіватися на вихід у плей-офф. Матч проти Швейцарії буде для них складним випробуванням.

Швейцарія, навпаки, впевнено розпочала турнір, обігравши Угорщину. Команда Якіна продемонструвала високий рівень гри і тепер прагне закріпити успіх. Нічия в цьому матчі практично гарантує їм вихід у плей-офф, але швейцарці напевно прагнутимуть перемоги, щоб зміцнити свої позиції.

Де дивитись матчі 19 червня

Усі матчі другого туру транслюватимуться на медіасервісі Megogo. Для доступу до трансляцій необхідна передплата платних пакетів «Максимальна» та «Спорт». Регіональні канали «Громадського» покажуть лише перший матч дня – зустріч між збірними Хорватії та Албанії.

Аватар

Антон Хаба

About Author

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Также стоит прочитать

Спорт

Решающие матчи для украинских команд в еврокубках: смогут ли “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” попасть в групповой этап

. Сегодня, 31 августа, “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” сыграют ответные матчи плей-офф квалификации группового этапа Лиги Европы и Лиги Конференций, пишет . Люблин
Спорт

Сербский теннисист Джокович гарантировал себе возвращение на вершину рейтинга после US Open

Новак Джокович Сербский теннисист Новак Джокович выйдет в лидеры мирового рейтинга после завершения Открытого чемпионата США (US Open). Он обеспечил