Спорт

Збірна України стартує на Євро-2024 матчем проти Румунії: де дивитися та які прогнози

Сьогодні, 17 червня, збірна України розпочне свій виступ на Євро-2024 у Німеччині, зустрівшись зі збірною Румунії. Цей матч стане відкриттям четвертого ігрового дня чемпіонату Європи-2024 та пройде на знаменитому стадіоні «Альянц Арена» у Мюнхені. Початок о 16:00 за київським часом.

Про це повідомляє «Пушкінська», з посиланням на «24 канал».

Ось як виглядають попередні склади команд на матч

Румунія: Молдован – Раціу, Дрегушин, Бурка, Банку – Марін, Станчу, Чікелдеу, Хаджі, Коман – Алібек.

Україна: Лунін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Зінченко – Шапаренко, Степаненко – Циганков, Судаков, Мудрик – Довбик. Віталій Миколенко не зіграє через травму.

Матч обслуговуватиме шведська бригада арбітрів на чолі з Ґленном Нюбергом, якому допомагатимуть лінійні судді Махбуд Бейджі та Андреас Содерквіст.

На жаль, через травму, отриману в останньому товариському матчі з Молдовою, Віталій Миколенко не зможе взяти участь у цьому матчі.

Прогнози на гру

Згідно з прогнозами букмекерів та експертів, збірна України вважається фаворитом, але перевага невелика. Прогнозується, що матч буде напруженим, і румунська збірна чинитиме серйозний опір, але перемога залишиться за Україною з рахунком 2:1.

Де дивитися матч Румунія – Україна

Для українських вболівальників найзручнішим варіантом для перегляду матчу є платформа Megogo. Реєстрація доступна за посиланням. Для перегляду необхідно мати одну з наступних підписок: «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Також пряма трансляція буде доступна на регіональних телеканалах «Суспільне» (наприклад, «Суспільне Львів», «Суспільне Черкаси» тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*).

Цей матч обіцяє бути захоплюючим стартом для збірної України на Євро-2024, і вболівальники очікують на яскравий футбол та перемогу.

Нагадаємо, промоутер Усика высмеял последнее обращение Фьюри.

Аватар

Антон Хаба

About Author

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Также стоит прочитать

Спорт

Решающие матчи для украинских команд в еврокубках: смогут ли “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” попасть в групповой этап

. Сегодня, 31 августа, “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” сыграют ответные матчи плей-офф квалификации группового этапа Лиги Европы и Лиги Конференций, пишет . Люблин
Спорт

Сербский теннисист Джокович гарантировал себе возвращение на вершину рейтинга после US Open

Новак Джокович Сербский теннисист Новак Джокович выйдет в лидеры мирового рейтинга после завершения Открытого чемпионата США (US Open). Он обеспечил