Спорт

Франція – Польща та Англія – Словенія: трансляція та анонс матчів

Сьогодні, 25 червня, на чемпіонаті Європи-2024 з футболу пройдуть чотири ключові матчі третього туру групового етапу. Ці зустрічі визначать подальші долі команд та їхні шанси на вихід до плей-офф.

Подробиці повідомляє «Пушкінська», посилаючись на сайт турніру

У групі C зустрічаються збірні Англії та Словенії, а також Данії та Сербії. Лідери групи – англійці, які набрали 4 очки. Друге місце посідають датчани, поступаючись англійцям лише за додатковими показниками, з двома очками. На третьому місці розташувалася Словенія з такою самою кількістю очок, а замикає квартет Сербія, маючи лише 1 очко.

Група С

Англія – ​​Словенія

Англійська збірна вийде на поле з упевненістю лідера, але словенці, які прагнуть покращити свою позицію, не дадуть їм легкої гри.

Данія – Сербія

Цей матч стане справжнім випробуванням для сербської команди, яка знаходиться наприкінці турнірної таблиці. Данія, маючи потенціал для виходу в плей-офф, прагнутиме перемоги.

Група D

У групі D також пройдуть два важливі матчі. Франція зіграє з Польщею, яка вже втратила шанси на вихід у плей-офф, а Нідерланди зустрінуться з Австрією. Нідерланди та Франція йдуть врівень за очками – у обох команд по 4 бали. Австрія, маючи три очки, зберігає шанси на вихід, тоді як Польща з нульовим результатом посідає останнє місце.

Франція – Польща

Незважаючи на втрату шансів на плей-офф, польська команда прагнутиме показати гідну гру проти одного із фаворитів турніру.

Нідерланди – Австрія.

Цей матч може стати вирішальним для австрійської збірної, яка має шанси вийти у плей-офф. Нідерланди, лідери групи захищатимуть свою позицію.

Розклад матчів

Група D

19:00 Нідерланди – Австрія.

19:00 Франція – Польща

Група C

22:00 Англія – ​​Словенія

22:00 Данія – Сербія.

Усі матчі транслюватимуться на медіаплатформі MEGOGO, надаючи уболівальникам можливість стежити за важливими подіями в режимі реального часу.

Аватар

Антон Хаба

About Author

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Также стоит прочитать

Спорт

Решающие матчи для украинских команд в еврокубках: смогут ли “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” попасть в групповой этап

. Сегодня, 31 августа, “Заря”, “Днепр-1” и “Динамо” сыграют ответные матчи плей-офф квалификации группового этапа Лиги Европы и Лиги Конференций, пишет . Люблин
Спорт

Сербский теннисист Джокович гарантировал себе возвращение на вершину рейтинга после US Open

Новак Джокович Сербский теннисист Новак Джокович выйдет в лидеры мирового рейтинга после завершения Открытого чемпионата США (US Open). Он обеспечил